Egy sportoló gondolatai...

Egy sportoló gondolatai...

Az őseink is hazaárulók voltak?

2020. március 23. - Laon

Nem értem ezt a mai dolgot, bár lehet azért, mert elkerülöm a politikát és nem azt nézem soha, hogy ki milyen pártot képvisel, hanem ki milyen ember!
Miért akar egy ember irányítani mindent visszavonásig, mikor pont azt hirdetik, össze kell fogni, közösen kell legyűrni ezt a nehéz helyzetet? Miért is az a hazaáruló, aki nem szeretné egy ember kezébe adni az országot, ha már demokrácia van, miért nem akik bólogatnak? Az őseink is hazaárulók voltak ezek szerint, de akkor miért emlékezünk meg róluk évről évre? Azt sem értem, hogy egy ilyen helyzetben, hogy a francba juthat bárkinek is eszébe, hogy most Ő egyedül akar döntéseket hozni (hiszen nem járványszakértő), mikor mindenki tudja, a járványt csak ÖSSZEFOGÁSSAL lehet megállítani. A helyzet elég komoly, így azzal kellene foglalkozni, nem a hatalom átvételével, nekem ez a véleményem. Mindegy itt ki milyen színeket és oldalt képvisel, hiszen mind magyarok vagyunk. Most megmutathatjuk, miért is tartottak tőlünk régen más nagy országok, miért is szakítottak minket darabokra! Mert ha mind egy irányba evezünk, mindent elérhetünk!
Na ezt nem értem, de lehet jobb is, úgysem rajtunk múlik már itt semmi... Egyet tudok, én otthon maradok amikor csak tehetem, mert nekem fontos minden ember...
Sok dolgot olvashatunk, és mindenféle gondolat járhat a fejünkben, akár összeesküvés elméletek. A végén majd kiderül kinek van igaza, de egy biztos, sokan csak összezavarják az embereket a félrevezetésként használt információkkal, posztokkal és hasonló módszerekkel. Kérlek titeket, fogjunk össze és ne egymást butítsuk, továbbá bízzunk benne, hogy a politikusaink is belátják, együtt könnyebben megóvhatjuk országunkat a veszélytől, és nem kell ezért feladni a demokráciánkat. Az őseink forognak a sírjukban ha látják, amiért küzdöttek és harcoltak, azt most szemétre akarják vetni! 
Mi a véleményetek?

korona5.jpg

Fogjunk össze a koronavírus ellen, és aki teheti, az maradjon otthon!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://laonvelemenye.blog.hu/api/trackback/id/tr3415548448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.03.24. 21:31:41

@liberalnazi dickheads: Te faszkalap! A GDP arányos adó ma is ugyanaz mint a szocik alatt volt.

DR. Smit Pal 2020.03.25. 00:42:02

", hogy most Ő egyedül akar döntéseket hozni (hiszen nem járványszakértő), mikor mindenki tudja, a járványt csak ÖSSZEFOGÁSSAL lehet megállítani. A helyzet elég komoly, így azzal kellene foglalkozni, nem a hatalom átvételével, nekem ez a véleményem. Mindegy itt ki milyen színeket és oldalt képvisel, hiszen mind magyarok vagyunk."

A magyarok mar OSSZEFOGTAK, ezert valasztottunk 10 eve magyar nemzeti kormanyt.
A Soros altal idekuldott magyargyulolo ellenseges ugynokokkel pedig nem kell, nem szabad, nincs miert osszefognunk. Ezeket, a demokracia gyengesegeit (SAJNOS DEMOKRACIABAN A NYILTAN MAGYARGYULOLO ELLENSEGRE SEM LEHET LOVETNI) kihasznalo bunozoket, akik kulonbozo ellenzeki partokban tomorulnek, meg figyelmen kivul kell hagyni, illetve vedekeznunk kell ellenuk.

Éhbérkommentelő 2020.03.25. 01:22:13

Mulatságos megint látni ezt a műpánikot. Hányszor lehet diktatúrát bevezetni úgy, hogy ne legyen még nagyon uncsis?

Csak szólok, hogy Orbán már 2010-ben bevezette a "felhatalmazási törvényt". Igen, diktatórikus célból. Itt van egy cikk róla (gondolom mindenki érti mit jelent az hogy "Ermächtigungsgesetz")

11, November 2010
Eine Art Ermächtigungsgesetz

www.sueddeutsche.de/wirtschaft/ungarn-eine-art-ermaechtigungsgesetz-1.1022122

Éhbérkommentelő 2020.03.25. 01:33:05

@almásderes:
Én inkább azt mondanám, hogy a koronavírus monnyon le

De ahogy az ellenzéket nézem inkább választanák az Orbán lemondását a koronavírust meg bevennék a Nagyondemokratikus koalícióba

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2020.03.25. 04:32:52

Megtaláltam az törvénytervezet ominózus részét, amit itt most közreadok. Aztán vitázzunk ezentúl csak a tényekről zsigeri felhangok nélkül. Szeretném ha az ellenzéki szimpátiával bíró ismerőseim elmondanák, hogy mi a gond ezzel?

2. §
(1) A Kormány a veszélyhelyzetben – a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes
törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvényben meghatározott rendkívüli
intézkedéseken és szabályokon túl – az állampolgárok élet-, egészség-, személyi-, vagyon- és
jogbiztonságának, valamint a nemzetgazdaság stabilitásának garantálása érdekében rendeletével
egyes törvények alkalmazását felfüggesztheti, törvényi rendelkezésektől eltérhet, és egyéb
rendkívüli intézkedéseket hozhat.
(2) A Kormány az (1) bekezdés szerinti jogkörét – a szükséges mértékben, az elérni kívánt céllal
arányosan – a Rendelet szerinti humánjárvány megelőzése, kezelése, felszámolása, továbbá káros
hatásainak megelőzése, illetve elhárítása céljából gyakorolhatja.
3. §
(1) Az Országgyűlés az Alaptörvény 53. cikk (3) bekezdése alapján felhatalmazza a Kormányt,
hogy
a) a Rendelet 2. §-a és 3. §-a, valamint
b) a veszélyhelyzetben az Alaptörvény 53. cikk (1) és (2) bekezdése szerinti kormányrendeletek
hatályát a veszélyhelyzet megszűnéséig meghosszabbítsa.
1
(2) Az Országgyűlés a veszélyhelyzet megszűnését megelőzően az (1) bekezdés szerinti
felhatalmazását visszavonhatja.
(3) Az Országgyűlés a Rendelet 2. § és 3. §-át, valamint a Rendelet hatálybalépését követően e
törvény hatálybalépéséig megalkotott, (1) bekezdés b) pontja szerinti kormányrendeleteket
megerősíti.

majd ha befejezte a poszter a NEM ÉRTÉST
akkor, olvassa a tv szövegét
adulja amr el valaki barki
mi a problema ezzel a szoveggel, az h a balos patkanyok hazudnak rola, egy dolog...mindig azt teszik, de
mi a gond ezzel a szoveggel?

n3spr3ss0 2020.03.25. 05:15:54

@/\ngel: Persze, mert az Orbán isten védi a népet. Te olyan hülye vagy, hogy az már fáj.

n3spr3ss0 2020.03.25. 05:19:23

A járvány is megmutatja, hogy egy beteg (agy) ember egy beteg társadalmat alkotott és vezet.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.03.25. 05:39:11

@chrisred:

Csak a leggazdagabbak képesek maguk gondoskodni nyugdíjukról.

n3spr3ss0 2020.03.25. 05:42:01

Diktátorból királyt szeretnétek, hát ló..sz a seggetekbe.

n3spr3ss0 2020.03.25. 05:43:48

@FILTOL: A románok ebbe is belepofázhatnak?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.03.25. 05:45:17

@flydomi:

Az ország javára megy ez a pémz, sajnos csak kisebb részben, mert az úniós pénzek nagyobb része visszamegy nyugatra azonnal.

gigabursch 2020.03.25. 06:21:31

Az őseink sokmindenért küzdöttek, de az idiokráciáért nem.

gigabursch 2020.03.25. 06:26:16

@math0:
10-20 % választja az érdektelen és működésképtelen ellenzéket az LMP-től a Jobbikig.
Homok a szélben.

chrisred 2020.03.25. 06:40:21

@MAXVAL bircaman közíró: Most sem csak a leggazdagabbak gondoskodnak mások nyugdíjáról, csak annyi változás történne, hogy az aktívak jövedelméből nem a jelenkori nyugdíjasok nyugdíját fizetnék, hanem mindenkinek a saját későbbi nyugdíjas éveire tennék félre.

apro_marosan_petergabor 2020.03.25. 06:47:15

Nem véletlenül találták ki vészhelyzetre a rendeleti kormányzást.
Pl. azért, hogy belátással nem rendelkező, politikai haszonszerzésre bármikor rámozduló, lelkiismeretlen politikusok ne obstruálhassanak szét minden intézkedést, amire gyorsan szükség van.
Azért, hogy működjön az ország, vészhelyzetben. Azért, hogy ne Soros zsebszervezetei (Amnesty, Helsinki stb.) mondják meg (hátuk mögött a lelkiismeretlen politikai haszonlesőkkel, libbant médiával), hogy mi történjen, ami a többség érdekében szükséges - nem pedig egyes egyének felnagyított, látszat érdekei fékezzék a dolgok szükséges menetét.
(Így is láthatóak ezek - minek a határzár, minek a szabály és norma felrúgó irániak kitoloncolása, mindek a karantén - mi van a szabadságjogokkal - megy a mantra természetesen - csak tojnak rá mindenütt, Franciaországtól Magyarországig)
Azt sem árt átgondolni, lehet egy hónap múlva betegségek miatt fél létszámú lesz a parlament, esély nélkül a normális működésre - értelmes enmber megelőzi ezt (s enm véletlen, hogy erre lehetőséget adnak a törvények).
A hadsereg nem demokratikusan megy, sem egy vállalat, sem egy vvállalati válság menenedzselés -hanem hierarchikus működtetéssel.
Azt már csak habnak teszem hozzá, hogy Karácsony "mester" meg jópár ellenzéli polgármester azonnal bevezettte a rendeleti kormányzást - megkérdőjelezhető intézkedésekkel is - érdekes módonn a konglomerátum ellenzék és ballib sajtó pulzus emelkedése nélkül...

chrisred 2020.03.25. 06:51:21

@apro_marosan_petergabor: "Azt már csak habnak teszem hozzá, hogy Karácsony "mester" meg jópár ellenzéli polgármester azonnal bevezettte a rendeleti kormányzást - megkérdőjelezhető intézkedésekkel is - érdekes módonn a konglomerátum ellenzék és ballib sajtó pulzus emelkedése nélkül."

Tedd hozzá azt is, hogy a katasztrófavédelmi törvény rendelkezései szerint történik így. És a veszélyhelyzet fennállásig lehetséges, amit egyetlen polgármester sem határozhat meg saját hatáskörben, hogy meddig tart, mert a kormány dönti el.

chrisred 2020.03.25. 06:55:31

@math0: "2011. évi CXXVIII. törvény 46. § 4) Veszélyhelyzetben a települési önkormányzat képviselő-testületének, a fővárosi, megyei közgyűlésnek feladat- és hatáskörét a polgármester, illetve a főpolgármester, a megyei közgyűlés elnöke gyakorolja."

Én nem látom a megszövegezésből, hogy a polgármesternek bármilyen választási lehetősége lenne, tehát Karácsony nem él a törvénnyel, hanem betartja a szabályt.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2020.03.25. 06:59:54

@math0: nincs teljhatalma, oda van irva mi a tv tervezet
olvass

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2020.03.25. 07:01:00

2. §
(1) A Kormány a veszélyhelyzetben – a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes
törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvényben meghatározott rendkívüli
intézkedéseken és szabályokon túl – az állampolgárok élet-, egészség-, személyi-, vagyon- és
jogbiztonságának, valamint a nemzetgazdaság stabilitásának garantálása érdekében rendeletével
egyes törvények alkalmazását felfüggesztheti, törvényi rendelkezésektől eltérhet, és egyéb
rendkívüli intézkedéseket hozhat.
(2) A Kormány az (1) bekezdés szerinti jogkörét – a szükséges mértékben, az elérni kívánt céllal
arányosan – a Rendelet szerinti humánjárvány megelőzése, kezelése, felszámolása, továbbá káros
hatásainak megelőzése, illetve elhárítása céljából gyakorolhatja.
3. §
(1) Az Országgyűlés az Alaptörvény 53. cikk (3) bekezdése alapján felhatalmazza a Kormányt,
hogy
a) a Rendelet 2. §-a és 3. §-a, valamint
b) a veszélyhelyzetben az Alaptörvény 53. cikk (1) és (2) bekezdése szerinti kormányrendeletek
hatályát a veszélyhelyzet megszűnéséig meghosszabbítsa.
1
(2) Az Országgyűlés a veszélyhelyzet megszűnését megelőzően az (1) bekezdés szerinti
felhatalmazását visszavonhatja.
(3) Az Országgyűlés a Rendelet 2. § és 3. §-át, valamint a Rendelet hatálybalépését követően e
törvény hatálybalépéséig megalkotott, (1) bekezdés b) pontja szerinti kormányrendeleteket
megerősíti.

ez fáj a helsinkinek?
akasztani kene matmr megknt mint az avosokat 56ban. aztan kicsit a pofajukbol visszavavvenek.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2020.03.25. 07:12:31

@math0: Rendelet szerinti humánjárvány megelőzése, kezelése, felszámolása, továbbá káros
hatásainak megelőzése, illetve elhárítása céljából gyakorolhatja."

ezt meg úgy hogy cél

tálaltam neked ékezetet
a kurva ANYÁDAT. tetszik?

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2020.03.25. 07:28:25

@math0: ugye te vagy az a fasz, aki dafke fizeti a hiteleit, es szólt a munkáltatónak, h továbbra is fizesse utánad a járulékokat.
nehogy már bmeg nehogy már a kurva orban eltérjen a törvényektől...

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.03.25. 07:44:04

@math0:

Igen, a neve: közös tehervállalás.

Elúbbutóbb a te pénzelésedet is abbahagyják gazdáid, s meglátod...

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2020.03.25. 07:50:46

Az őseink is hazaárulók voltak ezek szerint, de akkor miért emlékezünk meg róluk évről évre? "
40 évig kötelezően ünnepeltük a TI őseiteket. es igen, hazaárulók voltak.
a MI őseink mindig is a fajtád ellen voltak. MI nem szenvedünk amnéziában, 100 éve ezt művelitek.

chrisred 2020.03.25. 07:55:26

@MAXVAL bircaman közíró: Elsősorban életmódbeli változtatásra ösztönözné őket, hogy munkát keressenek, képezzék magukat, egyéb módon gondoskodjanak magukról (pl. háztáji termeléssel).

n3spr3ss0 2020.03.25. 08:01:29

@math0: Tévedsz, nem magyargyűlölő, a hülyéket gyűlöli.

n3spr3ss0 2020.03.25. 08:05:38

@apro_marosan_petergabor: Nem az ellenzéki polgármesterek vezették be a rendeleti kormányzást, hanem három fideszes. Ennyi.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2020.03.25. 08:11:53

@math0: és? járulékot fizettél kis faszcibáló?
és 10 éve fizeted a 32% szj-at DIREKT, hogy ellenálj a ZORBÁNNAK mi?
szánalmas korcs kutya vagy...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.03.25. 08:13:19

@FILTOL: "tálaltam neked ékezetet" - Mi vagy te? Pincér? :-)) Küldtek másik majmot neked segíteni aki ismeri az ékezeteket?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.03.25. 08:14:42

@FILTOL: "akasztani kene matmr megknt mint az avosokat 56ban. aztan kicsit a pofajukbol visszavavvenek." - Ne ezért nem akarunk tejhatalmat adni a vezéreteknek.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.03.25. 08:17:12

@math0: " legalább 3 Fideszdroid kommentelt ide ékezetes betűk nélkül" - Mert nem volt elég pénz a majmok képzésére.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.03.25. 08:19:27

@MAXVAL bircaman közíró: "S mire való a költségvetés? A neve is mutatja: KÖLTésre." - Világos. Ezt mondom évek óta, amit végre felismertél. A Gyurcsányék által felhalmozott nyugdíj vagyont az Orbánék elköltötték és nem adósságot csökkentettek belőle, mert az 19 ezer milliárdról 29 ezer milliárdra nőtt.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2020.03.25. 08:23:08

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: ő picsogott ékezet után..
roppant szellemesnek hiszed magad igaz? tudod picinyem, nem manikűközött munkától megvastagodott PARASZT kezemmel kurvanehéz az androin mikro"billentyűin" írogatni. az ékezetek ügyében is náluk reklamálj.
de ha ez a legnagyobb bajod...akkor érveim hibátlanul omlasztják össze a szarváratokat.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.03.25. 08:27:19

@chrisred:

Nem lehet az egész világ milliiárdos. Nincs kitől elvenni ehhez a pénzt.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.03.25. 08:28:48

@math0:

Mo. lakosságának 10 %-a mélyszegény, 50 % szegény. De a maradék nem-szegány 40 % zöme is csak alsó-középosztály, mely nem képes félretenni.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.03.25. 08:30:32

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Gyurcsány és Bajnao felhalmozták, majd átadták magáncégeknek, mi ebben az érdem?

Elveszem ezentúl a fizetésed 10 %-át, felhalmozom,, majd átutalom saját magam ofsór számlájára, ez neked miért lenne jó?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.03.25. 08:34:46

@math0:

A biztos alapú rendszer akkor működőképes, ha az ország zöme gazdag, s csak kisszámú szegény van, akivel majd törődik a szociális ellátórendszer.

Az én szüleim felső-középosztály voltak nyugdíjas koruk előtt, s még ők se gyjtöttek elég vagyont az öregkori megálhetéshez.

BOAR 2020.03.25. 08:40:13

@liberalnazi dickheads: Nyuszifül, már csak erre a szánalmas endlösungra futja? Ezt ismételgetitek egymásnak vigasztalásképp mert érzitek, hogy recsegnek, ropognak az eresztékek, süllyed a hajó?

BOAR 2020.03.25. 08:41:36

@gigabursch: Látom balek, a számok nem a legjobb barátaid...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.03.25. 08:45:53

@MAXVAL bircaman közíró: Nem adták át, csak a kezelést bízták rájuk. Olvasd el az 1997-es törvényt. De terelsz, mert sarokba szorultál. A tény az, hogy a szocik által félretett pénzt a fidesz baszta el.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.03.25. 08:46:25

@math0:

Éppenhogy javított picit a helyzeten, de ma se gazdag ország Mo.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.03.25. 08:48:31

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Nem érdem ellopásra félretenni pénzt.

A nép majd maga "kezeli" az adóját, erre van a kormány és az állami szervek, nem kérünk ehhez "segítséget" cápáktól, pont.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.03.25. 08:49:03

@FILTOL: Na látod! Ezért jó ha az ember tanult, egyetemet végzett, van diplomája (nekem kettő is) és ráadásul homeoffiszban melózik, rendes számítógépen. Kimozdulni csak akkor kell ha a laborban meg kell csinálni valamilyen kísérletet.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.03.25. 08:51:05

@MAXVAL bircaman közíró: Hehehe.. össze-vissza magyarázol, próbálod elterelni a témát arról hogy Orbánék a tartalékok feléléséből élnek. Ami most nagyon vissza fog ütni.

chrisred 2020.03.25. 09:11:50

@MAXVAL bircaman közíró: Ehhez senkitől nem kell elvenni pénzt. Pont fordítva, kevesebb központilag eltartott esetén több pénz marad a háztartásoknál.

chrisred 2020.03.25. 09:15:12

@MAXVAL bircaman közíró: És ez így is marad, amíg a magas újraelosztási szint miatt a lakosság januártól júniusig nem magáért dolgozik, hanem azért, hogy az állami költségvetést feltöltse.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.03.25. 09:32:40

@chrisred:

A magyar lakosság 60 %-a szegény, a maradék szinte teljessségében meg alsó-középosztálybeli. Ezek az emberek sose tudnak maguk félretenni eleget.

gigabursch 2020.03.25. 09:45:11

@BOAR:
Hülyének lenni emberi alapjog.
Az emberek 4/5-e szavaz az összefosásra.
Szar, ha nem megy a tények értelmezése.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.03.25. 09:57:20

@chrisred:

Ez minden olyan állam sorsa, mely munkáját idegenek ellopják.

chrisred 2020.03.25. 09:58:32

@MAXVAL bircaman közíró: Ez minden lakosság sorsa, amely ki van szolgáltatva az államnak. Ha nem az idegenek lopják el, akkor a hazaiak.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.03.25. 10:00:10

@math0:

A manyupot azért kellett visszavonni, mert hatalmas lyukat csinált a költségvetésben, minden értelmes ok nélkül.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.03.25. 10:01:38

@math0:

Nem lett szegény, sőt picit csökkent a szegényben a Gyurcsány-Bajnai féle országrontó szakértői kormány idejéhez képest

chrisred 2020.03.25. 10:07:40

@MAXVAL bircaman közíró: Ezt már Németországban és Oroszországban megpróbálták, a náci és a szovjet állam jó erős volt. Nem vált be.

chrisred 2020.03.25. 10:08:40

@MAXVAL bircaman közíró: Mert sokan kimenekültek a szegénység elől nyugatra.

BOAR 2020.03.25. 10:14:19

@gigabursch: Aha...
Idézet tőled:
"10-20 % választja az érdektelen és működésképtelen ellenzéket az LMP-től a Jobbikig."
"Az emberek 4/5-e szavaz az összefosásra."
Kifejtenéd ezt a látszólagos ellentmondást, világ esze? Annak fényében , hogy az alapkérdés a fideszre/nem a fideszre szavazók százalékos aránya volt?

chrisred 2020.03.25. 10:31:02

@MAXVAL bircaman közíró: Így van. Az volt a hiba, hogy a polgárok az államra bízták, döntse el magáról, hogy milyen erős akar lenni. Az meg mindennél és mindenkinél erősebb akart lenni, és mint a kisgömböc, mindent magába kebelezett, amit talált. Ebből okulni kell, az okos polgár nem engedi póráz nélkül szaladgálni az államot.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.03.25. 10:55:11

@chrisred:

A másik út a liberalizmus, ott meg kevesek mindent összeharácsolnak maguknak.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.03.25. 11:32:50

@math0:

S mégis, javultak a számok, az emberek kicsit jobban élnek, nem furcsa?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.03.25. 11:37:59

@math0:

Az ember rájóhet, hogy valamit hibázott.

Egyébként a Horn-kormány vezette be a manyupot.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.03.25. 11:44:25

@math0:

Egy eleve hibás intézkedést mindenképpen vissza kell vonni.

Scott Tenorman Must Die 2020.03.25. 13:31:30

LIBSIK, a MOL fertőtlenítőt fog gyártani. NA ezért kellett visszavenni a részvényeket. ugye ti nem fogtok ebből a fertőtlenítőből vásárolni? hisz a patásorbán gigantikusat bukott a részvényeken!!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.03.25. 13:51:41

@Scott Tenorman Must Die: És ehhez miért pont a MOL kell? Bármelyik gyógyszergyár is tud fertőtlenítőt gyártani.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.03.25. 13:53:40

@MAXVAL bircaman közíró: "A másik út a liberalizmus, ott meg kevesek mindent összeharácsolnak maguknak." - Mészáros 1000 milliárdjából nekem az jön le hogy ez az illibsizmusra jellemző.

Világít a torony 2020.03.25. 13:55:02

Az agyrágó bogár áldozatainak! A teljes felhatalmazás a 2022-es parlamenti választások elhalasztásához vezethet. Bár a kormány, a szolgamédia és a trolljai segítségével tagadja, de nagyon komoly gazdasági válság előtt állunk, mely mélyebb lehet a 2008-as válságnál is. Tehát Orbán a teljhatalmát arra használhatja, hogy az egészségű vészhelyzetet, gazdasági vészhelyzeté konvertálja, így nem kell visszatérnie a parlamenti demokráciához, ami eddig is csak névleges volt. Ő maga lesz az ostobák által meghatalmazott egyedüli törvény.
Tudom, hogy nem értitek ezt ti agyhalottak, de ha egy valakiben is feltámad a kétely , már megérte.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.03.25. 13:55:43

@FILTOL: Szakmérnök... azért kérges a tenyered? Rejszolsz kint a földeken, vagy kapálsz? :-))

yourmomtits 2020.03.25. 13:56:42

én mától a véleményemet Gréta Tunberg véleményéhez fogom igazítani

yourmomtits 2020.03.25. 13:58:59

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: azok magánkézben vannak, döntő többségben külföldi

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.03.25. 14:09:22

@yourmomtits: És? A Telekom is magánkézben van és mégis honvédségi felügyelet alá vonták. Bármelyik gyógyszergyárral megtehetnék.

Világít a torony 2020.03.25. 14:11:44

@Scott Tenorman Must Die: A MOL-t hitelből vásárolták vissza. Az IMF hitelből, melyet a magyar állampolgárok adójából fizetett vissza a kormány, nem pedig Orbán zsebéből. A MOL-t már Bajnai is szerette volna visszavásároltatni, de akkor a Fidesz jelezte, hogy nem támogatja a parlamentben az ötletet, pedig akkor még jóval kevesebbért lehetett volna visszavásárolni. Nem elegáns dolog a MOL-ra hivatkozni semmi hasonló okból, ahogy azt tetted.

Világít a torony 2020.03.25. 14:15:40

@MAXVAL bircaman közíró: Buta jószág, már magad sem tudod mit firkázol. Nem lesz ebből baj?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.03.25. 14:28:12

@Világít a torony: Már nagyon összezavartuk. Beismerte, leírta, hogy a manyupot Orbánék elköltötték. Most ebből próbál kimászni és mindenféle frázisokat puffogtat.

BOAR 2020.03.25. 14:45:19

@Scott Tenorman Must Die: Aha, kézfertőtlenítőt gyárt.. Oszt miből is? Ja, megvan. A múlt héten kopogtatott a MOL Győrben a szeszipari vállalatnál, hogy kéne egy kis szesz. Nem akartak adni neki mert addig nem vásárolt náluk és sorban álltak a partnereik a leszerződött mennyiségekért. Egy órán belül jött a parancs, hogy a MOL-nak elsődleges prioritása van és szolgálják ki vagy körbenézhetik magukat.
Most a MOL keres egy valag pénzt olyan terméken amit soha nem gyártott, természetesen mások kárára.

Világít a torony 2020.03.25. 15:16:17

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Egy zavarodott zöldborsónyi agyat nem lehet még jobban összezavarni. Amennyiben mégis, az az éhhalálát jelentené.

yourmomtits 2020.03.25. 16:09:48

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: és? most konkrétan mi a bajod? gyártson a telekom fertőtlenítőt?? fogvédő úr, egyre hülyébb vagy :DDD

yourmomtits 2020.03.25. 16:12:02

@BOAR: helyes. ebben a helyzetben ennek így kell működnie. az kapjon aki egyszerre le tud gyártani 1000 liter löttyöt, ne az aki 5 literecskékkel buziskodik.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.03.25. 17:20:15

@yourmomtits: Látom faszfej, nem tudsz olvasni. Azt írtam gyógyszergyárral is megcsinálhatják. ja, nem. Már megcsinálták, te idióta!

index.hu/gazdasag/2020/03/25/13_ujabb_ceg_vallalkozas_kopogtattak_szerdan_a_katonak_bement_honvedelem_jarvany_koronavirus_atveszik/

"Magyar Telekom Távközlési Nyrt.
TESCO-Global Áruházak Zrt.
CBA Kereskedelmi Kft.
SPAR Magyarország Kft.
COOP Gazdasági csoport/CO-OP Hungary Nagykereskedelmi és Szolgáltató Zrt.
Egis Gyógyszergyár Zrt.
Sanofi-Aventis Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.
Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt.
TEVA Gyógyszergyár Zrt.
BUS-OXY Egészségügyi Gázforgalmazó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Messer Hungarogáz Ipari Gázgyártó és Forgalmazó Kft.
LINDE GÁZ Magyarország Zrt.
SIAD Hungary Gázokat Forgalmazó és Termelő Kft.

BOAR 2020.03.25. 18:21:58

@yourmomtits: Aha...nyilván a többi vevőjük ötliteres kannában hordta a hétvégi rumpuncshoz....
A MOL-nak nem ez volt a profilja viszont üzleti lehetőséget látott benne és visszaélt az erőfölénnyel.
süti beállítások módosítása